Tee kaupat

Kauppoja joka lähtöön!

Yli­vieskan keskustasta löytyy omaleimaisia erikois­liikkeitä ja lähikauppoja. Kauppakaupungin henkeä luovat välitön tunnelma, henkilökohtainen palvelu ja joukko yrittäjiä, joilta ei puutu luovuutta ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Savarin alue levittäytyy Savontien molemmin puolin. Alue on tunnettu autokaupan keskuksena, Autolaaksona. Sinne vetävät väkeä myös suuret marketit, kauppakeskukset sekä erikoistavarakauppa.

Ylivieskan on myös kirppiskaupunki. Ympäri kaupunkia on puolenkymmentä kirpputoria, joissa voi kierrellä löytöjen perässä.

Monipuolisten palvelujen kaupunki

Ylivieskaan kannattaa poiketa muutenkin kuin vain ostosten tekoon: on ruokapaikkoja ja kahviloita, kuntosaleja ja kauneus­hoitoloita – palveluja laidasta laitaan. Jos tarvitset suutaria tai sisustussuunnittelijaa, puutarhuria tai personal traineria, tai mitä tahansa ammattilaista, löydät sen melko varmasti täältä.

Ylivieskan Yrittäjät

Ylivieskan Yrittäjät ovat aktiivinen paikallisyhdistys jolla on 261 jäsenyritystä ja kuulumme Keski-Pohjanmaan Yrittäjät -aluejärjestöön.

Jäsenyritykset yhteystietoineen julkaistaan Suomen Yrittäjien Synergiassa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä.