Syö ja nuku

Hyvää ruokahalua!

Majoituksen tarpeessa?

Hotelli Käenpesä
Lintutie 1
Yksityinen, viihtyisä hotelli sijaitsee paikalla, josta rautatieasema, kaupungin keskusta, kulttuurikeskus Akustiikka, liikuntakeskus uimahalleineen, hiihtoladut, lenkkipolut ja Savarin kauppakeskus ovat vain kävelymatkan päässä.

Majatalo Lounatuuli
Tulolantie 23
A-oikeuksin varustettu mutkaton majatalo, jossa voit lounastaa arkisin, järjestää kokouksia ja juhlia tai tilata pitopalvelun antimet pienistä makupaloista pääruokiin, kakkuihin ja leivoksiin.

Kivirannan Tupa
Lentokentäntie 370
50-luvulla rakennettu, kodikkaasti eri vuosikymmenten huonekaluilla vanhaa henkeä kunnioittaen kalustettu talo, joka sijaitsee viehättävässä pihapiirissä Ylivieskan Pylväsperällä, noin 13 kilometrin päässä keskustasta.

Ängeslevän Ranta
Ängesleväntie 114
Maatilamajoitus Kalajoen rannalla, Pylvään kylällä, Ängeslevässä, noin 14 kilometrin päässä keskustasta. 4 mökkiä luonnonrauhassa, maalais- ja jokimaisemassa. Myös pienimuotoisiin kokouksiin ja illanistujaisiin. Päälle makoisat löylyt!

Hotellit, maatilat, mökit ja majatalot Ylivieskan ja koko Pohjois-Pohjanmaan eteläosan alueella löydät seutukuntien karttapalvelusta.

Viihtymään ja iltaa viettämään!

Suuntasipa kulkusi pubiin, terassille tai yökerhoon, Ylivieskasta löytyy menopaikkoja niin arki-iltoina kuin viikonloppuinakin.

Pubit ja yökerhot
KukkuuBaari
Bar5
Ravintola Jokeri
Ravintola Myllyranta
10kerho
Fenix nightclub